Ziraat Bankası 10 Bin TL Yardım 2024! Başvurular Başladı!

Ziraat Bankası 10 Bin TL Yardım 2024! Başvurular Başladı!
Ziraat Bankası, nakde ihtiyacı olanlara yardım niteliğinde 10 bin TL kredi desteği verecek. Peki, kredi detayları neler, kimler kredi alabilecek? İşte merak edilenler…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, emeklilere özel bir duyuru yaparak emeklilerin ekonomik konuda rahatlaması için yeni bir destek programı başlattı. Program kapsamında emeklilere hem ödeme hem de kredi imkânı sağlayan Ziraat Bankası, bu doğrultuda kimliği ile müracaat eden emeklilere tüm bu fırsatlardan faydalanma şansı da sundu.

ziraat-bankasi-personel-alimi-2023-ziraat-bankasi-basvuru-yap-41195b2.jpg

ZİRAAT BANKASI 10 BİN TL ÖDEME 2024

Ziraat Bankası’nın emeklilere özel başlattığı bu yeni kampanyada, müracaatların tümü Ziraat şubeleri, internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru sırasında istenilen T.C. kimlik numarasıyla yapılacak başvuruda, bilgilerin eksiksiz bir şekilde doldurulması kritik önem taşıyor. Başvurusu doğru ve eksiksiz olan emeklilere ise gerekli incelemeler yapıldıktan sonra 10 bin TL ödeme yapılıyor.

Diğer taraftan, Ziraat Bankası, emekliler aynı zamanda kredi fırsatı da veriyor. Bu doğrultuda Ziraat Bankası, kredi notu güvenilir olan emeklilere ihtiyaç kredisi de veriyor. Emekliler ise kimlikleri ve emekli maaş bordrolarıyla Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisine hem şube hem mobil uygulama hem de internet bankacılığı üzerinden kredi çekebiliyor. Onaylanan kredi ise anında hesaba yatıyor.