Ziraat Bankası Son Kez Uyardı! 8 Saat İçinde Bunu Yapmayan Hakkını Kaybedecek!

Ziraat Bankası Son Kez Uyardı! 8 Saat İçinde Bunu Yapmayan Hakkını Kaybedecek!
Her ay olduğu gibi nisan ayında da kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, bu kampanyalara katılım sağlamak için son 98 saatin kaldığını duyurdu. Peki, Ziraat Bankası kampanyaya katılanlara ne kadar para yatıracak? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, nisan ayı kapsamında düzenlediği kampanyaların bugün sona ereceğini duyurdu. Kampanyaların bitimine saatler kala yeni bir duyuru paylaşan banka, kampanyalara katılım sağlayanlara bolca hediye ve artı taksit fırsatı sunacağını açıkladı.

Gıdadan teknolojiye, akaryakıttan giyime kadar hemen her alanda kampanya düzenleyen banka, son olarak beyaz eşya alanında düzenlediği kampanya kapsamında müşterilere bin TL hediye edecek. Buna göre, Bankkart ile Beyaz Eşya & Elektronik Eşya sektörlerinden gerçekleştirilecek tek seferde 5 bin lira ve üzeri alışverişe 250 lira, 20 bin lira ve üzeri alışverişe ise bin lira Bankkart Lira verilecek.

ziraat-bankasi-ndan-resmi-aciklama-yapildi-mi-14271974-7807-amp.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Ana faaliyeti beyaz eşya ve elektronik eşya sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişleri kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşteriler için geçerli olacak.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve en fazla bin lira Bankkart Lira kazanabilecek.
Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına Bankkart Liralar anında yüklenecek.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek.
Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilecek.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.