Ziraat Bankası’ndan Son 3 Gün Detayı! Hesaplara 7 bin 500 TL Para Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan Son 3 Gün Detayı! Hesaplara 7 bin 500 TL Para Yatacak!
Ziraat Bankası, nisan ayı kapsamında düzenlediği kampanyaların sonuna gelirken, yeni bir uyarıda bulundu. Buna göre, 3 gün içinde kampanyaya katılan müşteriler 7 bin 500 TL kazanacak. Peki, başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi nisan ayında da peş peşe kampanya düzenledi. Bu kampanyalar kapsamında müşterilerine bol bol hediye lira dağıtırken, artı taksit imkânı da sağladı. Ziraat Bankası, şimdi de sona erecek kampanyaları için son uyarılarda bulundu. Bu kapsamda, 30 Nisan’a kadar kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 7 bin 500 TL hediye edileceği öğrenildi.

Bu kampanyaya göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Fulltrip'te tek seferde yapılacak otel veya tur alışverişlere; 25 bin lira- 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira- 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlere ise 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek.

ziraat-bankasi-ndan-resmi-aciklama-yapildi-mi-14271974-7807-amp.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilecek.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilecek.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ