Ziraat Bankası’ndan Son 5 Gün Uyarısı! Hesaplara 7 bin 500 TL Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan Son 5 Gün Uyarısı! Hesaplara 7 bin 500 TL Yatacak!
Ziraat Bankası, nisan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 7 bin 500 TL yatıracağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, kimler 7 bin 500 TL alabilecek? İşte detaylar…

Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi nisan ayı kapsamında da birçok yeni kampanya düzenledi. Bu kapsamda, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere indirim, artı taksit ve hediye lira gibi birçok ödül verildi.

Son olarak, tatil sezonuna yönelik düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine 7 bin 500 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası kampanyanın 30 Nisan’da sona ereceğini ve son 5 gün kaldığı için kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek seferde yapılacak 25 bin lira-49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira-99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek.

ziraat-bankasi-ndan-resmi-aciklama-yapildi-mi-14271974-7807-amp.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan CORAL yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Ticari kartlarda asıl kart sahibinin kampanyaya katılması ve asıl karta bağlı ek kartlar ile harcama yapılması durumunda kampanyadan faydalanılabilecek.

Bireysel ve Ticari Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ