Akaryakıtta Mayıs İndirimi! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Akaryakıtta Mayıs İndirimi! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!
Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarına indirim beklerken peş peşe gelen zam haberleriyle karşılaştı. Bu nedenle, bankalar araç sahiplerinin yüzünü güldürmek için akaryakıt kampanyaları düzenlemeye başladı. İşte detaylar…

Akaryakıta her geçen gün zamlar nedeniyle araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Benzin, motorin ve LPG’ye beklenen indirimler gelmeyince araç sahipleri, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu nedenle, bankalar da arka arkaya akaryakıt kampanyası düzenlemeye başladı. İş Bankası da müşterilerinin yüzünü güldürecek akaryakıt kampanyası düzenleyen bankalar kervanına katıldı.

Buna göre, 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihlerinde, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 TL MaxiPuan hediye edilecek.

297241.webp

KAMPANYA ŞARTLARI

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek ve sadece yakıt alımında kullanılabilecek.

MaxiPuanlar, 21 Mayıs 2024 tarihinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2024’e kadar kullanılabilecek.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecek.

İş Bankası Maximum, Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kampanyaya dahil olacak. Fakat ticari bankamatik ve kredi kartları, vadematik kart, aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ