Akbank 48.500 TL Promosyon Ödeyecek! Resmen PİYANGO Vurdu

Akbank 48.500 TL Promosyon Ödeyecek! Resmen PİYANGO Vurdu
Farklı bankalar ile temmuz ayının son günlerinde maaş promosyonu anlaşmaları sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

Ağustos ayına sayılı günler kala ağustos ayı boyunca geçerli olacak emekli promosyonu kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, önümüzdeki hafta itibariyle bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak duyurular ile ağustos ayı boyunca geçerli olacak promosyon fırsatlarına ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor. Emekli promosyonlarına dair gelişmelere yakından takip edilirken, temmuz ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonu da araştırılan konular arasında yer alıyor. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça promosyon ödemelerinin detaylarına ilişkin bilgi veriliyor.

48.500 TL Maaş Promosyonu

Maaş promosyonlarına ilişkin temmuz ayının son günlerinde peş peşe açıklamalar geliyor. Bu çerçevede, elde edilen bilgilere göre Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün Tokat Merkez, Turhal, Zile çalışanları için gerçekleşen banka promosyonu görüşmeleri neticesinde 36 ay için 48.500 TL’ye Akbank ile anlaşma sağlandı. Söz konusu promosyon ödemelerinin önümüzdeki süreçlerde çalışanların hesaplarına aktarılması bekleniyor.

2024/03/17/turk-lirasi-destek.jpg

Temmuz 2024 Maaş Promosyonları

Akbank ile varılan 48.500 TL promosyon anlaşmasının netlik kazanmasının ardından ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, temmuz ayının son günlerine kadar çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak. Çalışanların maaş promosyonlarının yanı sıra emekli promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. 28 Temmuz itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde bulunan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler ek fırsatlar neticesinde 18.000 TL seviyesine varan promosyon ödemesinden yararlanabilirken, ağustos ayının ilk günlerinde de ağustos boyunca geçerli olacak promosyon fırsatları duyurulacak. Emekliler de son kampanyalarına ilişkin yapılacak olan açıklamaları yakından takip edecekler.