40 Rulo Tuvalet Kağıdı İndirimde! 2 Gün Sonra Kampanya Bitecek

Tarım Kredi Market temmuz ayının ortalarına kadar devam edecek olan fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.

Temmuz ayının ilk günlerinden itibaren Tarım Kredi Market'in güncel fırsatlarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Tarım Kredi Market de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. 29 Haziran tarihinde başlayan ve 12 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde tuvalet kağıdı indirimli olarak müşterilerle buluşurken, kampanyanın detayları merak konusu oldu. Tarım Kredi Market de aldıkça aldıran fırsatına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi verdi.

Tarım Kredi Market Tuvalet Kağıdı İndirimi

Tarım Kredi Market’in 28 Haziran tarihinde başlattığı ve 12 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Maylo tuvalet kağıdı iki katlı 40 rulo 188.90 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak.12 Temmuz tarihine kadar sürecek olan fırsatın duyurulmasının ardından kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. Tarım Kredi Market de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu. Tuvalet kağıdı fırsatı ile ilgili paylaşımda:

‘’Kooperatif Market’te 29 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ denildi.

Tarım Kredi Market Güncel İndirimler Temmuz 2024

12 Temmuz tarihine kadar sürecek olan tuvalet kağıdı indirimine ilişkin Tarım Kredi Market sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, Tarım Kredi Market müşterileri de temmuz ayının ortalarına doğru yeni fırsatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalara ilişkin Tarım Kredi Market düzenli olarak bilgilendirmede bulunduğu için fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri