830 Bin TL’ye Sıfır Chery Tiggo 8 Pro Müjdesi!

Otomobil fiyatlarının en çok arttığı ülkelerden biri olan Türkiye’de vatandaşlar uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını ararken, 830 bin TL’ye satılan Chery Tiggo 8 Pro modeli ön plana çıkıyor. İşte detaylar…

Türkiye’de özellikle son yıllarda ağırlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik kriz nedeniyle döviz kurunda artış, TL’de değer kaybı ve yüksek enflasyon devam ediyor. Bu nedenle, resmen iğneden ipliğe zam gelirken, fiyatların en çok yükseldiği sektörlerden biri de otomobil piyasası oldu.

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan fahiş zamlar nedeniyle otomobil sahibi olmak isteyenler, otomobil almakta zorlanırken, ikinci el otomobillere yönelmeye başladı. Ancak, ikinci el otomobil piyasasında da fiyatların yükselmesi nedeniyle araç satın almak hayli zorlaştı.

ÖTV’SİZ CHERY TİGGO 8 PRO 830 BİN TL

Bu kapsamda, bankalardan taşıt kredileri çekmek isteyen vatandaşlar, bankaların yüksek faiz oranlarıyla karşılaşınca kredi çekmekten vazgeçti. Hal böyle olunca, araç satın almak isteyenler, uygun fiyatlı araç almanın yollarını araştırırken, Chery’nin 830 bin TL’ye Tiggo 8 Pro satışıyla karşılaştı.

Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Chery, Tiggo 8 Pro modelini ÖTv muafiyetiyle beraber 830 bin TL’den satışa çıkardı. Fakat, ÖTV muafiyetinden yararlanmak belli şartlara uymak gerekiyor.

Devlet, yüzde 40 ve üzeri engele sahip olan vatandaşlara ÖTV muafiyeti uyguluyor. Söz konusu muafiyetten yararlanmak için Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) yüzde 40 ve üzeri engelin bulunduğuna yönelik belge almak gerekiyor. Söz konuyu belgeye sahip olan engelli vatandaşlar, 830 bin TL’den başlayan fiyatlarla sıfır Chery Tiggo 8 Pro modeline sahip olabiliyor. Peki, ÖTV’siz Chery Tiggo 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte cevabı…

Tiggo 8 Pro 7 ileri Otomatik DCT Luxury: 830 bin 055 TL

Tiggo 8 Pro 7 ileri Otomatik DCT Excellent: 887 bin 572 TL

Ekonomi Haberleri