897 Bin TL’ye Sıfır Fiat Doblo Combi Müjdesi! Satışlar Başladı!

Türkiye’de sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları artmaya devam ederken, vatandaşlar uygun fiyatlı araç satın almanın yollarını araştırıyor. Bu kapsamda, 897 bin TL’ye satılan Fiat Doblo Combi öne çıkıyor. İşte detaylar…

Türkiye’de son yıllarda artan ekonomik kriz, döviz kurundaki artışa, TL’nin değer kaybına ve yüksek enflasyona neden oldu. Hal böyle olunca, resmen iğneden ipliğe her ürüne zam gelmeye başladı.

Bu kapsamda, otomobil fiyatları da artarken, vatandaşlar için otomobil satın almak oldukça zorlaştı. Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, ikinci el otomobillere de sıçrayınca araç sahibi olmak isteyenler, yüksek fiyatlar nedeniyle nakit sorunu yaşamaya başladı.

Hal böyle olunca, vatandaşlar bankaların taşıt kredilerine yönelmeye başladı. Ancak, Merkez Bankası’nın son bir yıldır faizleri artırması sonucu kredi faizleri de artınca kredi çekmek imkânsız hale geldi. Bu nedenle, vatandaşlar uygun fiyatlı araç satın almanın yollarını araştırmaya başladı.

SIFIR FİAT DOBLO COMBİ 897 BİN TL

Devletin engelli vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi sağlaması aranan şartları sağlayan vatandaşlar için oldukça büyük bir fırsat haline geldi. Ancak, ÖTV indiriminden yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor. Aranan şartlar ise şu şekilde:

Yüzde 40 ve üzeri engelli olmak,

SGK’dan alınacak bir belgeyle bu engeli kanıtlamak.

Bu şartları sağlayan vatandaşlar ÖTV indiriminden faydalanarak sıfır araç satın alabilirken, Fiat Doblo Combi ise ÖTV’siz fiyatıyla ön plana çıkıyor. Fiat Doblo Combi, ÖTV muafiyetiyle 897 bin TL’ye satışa çıkıyor. Peki, Fiat Doblo Combi’nin ÖTV’siz fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi…

EASY 1.5 100 HP BlueHDI E6.4 897 bin 200 lira

URBAN 1.5 100 HP BlueHDI E6.5 953 bin 600 lira

PREMIO PLUS 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 1 milyon 023 bin 200 lira

Ekonomi Haberleri