AK PARTİDEN HABER SİTEMİZE ZİYARET

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, karamaninsesi.comu ziyaret ederek Kongreye davet etti.
Ak Parti Karaman Merkez ilçe teşkilatı 17 Aralık Cumartesi günü düzenleyeceği Merkez ilçe kongresi için çalışmalara başladı. Haber Sitemizi ziyaret eden Merkez ilçe yönetimi çalışmalarımızda başarılar dileyerek Ak Parti Kongresine davette bulundu.
 
Merkez ilçe başkanı Celalettin Güngörer, “ İnşallah Cumartesi günü yunus emre konferans salonunda kongremizi gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz dönemde partimize ve Karaman halkına hizmet etmek için yola çıktık. Kimseyi ayırmadan sınıflandırmadan her vatandaşımızla hasbıhal edip dertlerini dinledik. Çünkü biz Türkiye’nin partisiyiz her vatandaşımızı dinlemek dertleriyle dertlenmek bizim asli vazifemizdir.” Dedi.
 
Hüseyin Ölger’in, Cumartesi günü kongrede sizin dışınızda başka bir aday var mı şeklinde ki sorusu üzerine İlçe Başkanı Celalettin Güngörer şunları söyledi, “ Partimizin Demokrasiye ve insan hakkına verdiği önem herkes tarafından malumdur. Sonuç itibari ile Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Başka aday çıkabilir, biz buna saygı duyarız. Partimizde aday olmak iddialı bir şekilde yola çıkıp ben daha iyi hizmet ederim demektir. Bizde bunu elbette saygıyla karşılar hatta seviniriz de bu güzel bir gelişmedir.
Bizim aday olmamız şahsi bir düşünce veya şahsi bir hareket değildir. Teşkilatımızla ve büyüklerimizle istişare ettik, onların görüşleri şahsımın ve ekibimin yola devam etmesi yönünde oldu. Bizde Bismillah deyip yola devam etme kararı aldık. ” dedi.
 
HÜSEYİN ÖLGER’DEN BAŞARILAR
 
Celalettin Güngörer ve Merkez ilçe yöneticilerinin ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Haber sitemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger şunları söyledi, “ Üç yıldır gazeteci olarak sizleri haber yaptık ve yakından izledik, şunu rahatça söyleyebiliriz ki sizi gerçekten takdir ediyoruz. En uyumlu bir şekilde çalıştığımız ve kişiliğiyle sıcak gördüğümüz kişisiniz dersek abartmış olmayız.
Birileri gibi güç bende gösterişleri yerine abi gibi kardeş gibi yaklaştınız. İnşallah Ak Parti delegeleri Pazar günü yapılacak olan kongrede sizleri tekrar destekleyecektir, bizim temennimiz budur. İnşallah önümüzdeki günlerde de aynı çizgide devam edersiniz. Size ve ekibinize canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.
 
 

Siyaset Haberleri