Akaryakıtta Bir İndirim Daha! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Benzin, motorin ve otogaza gelen fahiş zamların ardından beklenen büyük indirim bir türlü gelmeyince araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu kapsamda, Yapı Kredi’den yeni bir akaryakıt kampanyası geldi. İşte detaylar…

Türkiye’de son yıllarda akaryakıt fiyatlarında yaşanan rekor artışlara her gün bir yenisi eklenirken, araç sürücüleri depolarını doldurmakta hayli zorlanır oldu. Beklenen indirimlerin bir türlü gelmemesi sonucu resmen kontak kapatma noktasına gelen araç sürücüleri, çareyi bankaların düzenlediği akaryakıt kampanyalarında buldu.

Bankalar da hem bünyelerine daha fazla müşteri çekmek ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için akaryakıt kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamda, birçok banka, peş peşe akaryakıt kampanyası düzenlemeye başladı.

Bankaların düzenlediği akaryakıt kampanyalarına bir yenisi de Yapı Kredi tarafından eklendi. Yapı Kredi, düzenlediği akaryakıt kampanyası kapsamında müşterilerine 75 TL Opet Puan hediye edeceğini duyurdu.

Buna göre, Opet Worldcard ile her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapılacak her 500 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında anında 25 lira, toplamda 75 lira Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan hediye edilecek.

YAPI KREDİ AKARYAKIT KAMPANYA DETAYLARI

Anlaşmalı Opet istasyonlarından tek seferde yapılacak her 500 lira ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalardan 25 lira, toplamda 75 lira Opet Puan Anlaşmalı Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 500 lira ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarınızdan 25 lira, toplamda 75 lira Opet Puan kazanılacak ve bu Opet Puanlar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard'a yüklenecek.

Kazanılacak Opet Puanlar, yalnızca anlaşmalı OPET istasyonlarından yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilecek.

Opet Puan kullanımıyla yapılan işlemlere kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmayacak.

Aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek olup ve harcamalara ilişkin puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacak.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekecek.

Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri