Akaryakıtta Bir İndirim Daha! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından araç sürücüleri zor günler yaşarken, Ziraat Bankası’ndan akaryakıt kampanyası müjdesi geldi. Bu kapsamda, bu kampanyaya katılan müşteriler indirimli akaryakıt alabilecek. İşte detaylar…

Benzin, motorin ve otogazda arka arkaya gelen zamlar nedeniyle araç sahipleri akaryakıt almakta zorlanırken, beklenen indirim haberleri de gelmedi. Bu nedenle, kara kara düşünen araç sahipleri, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu.

Akaryakıt zamları nedeniyle resmen kontak kapatma noktasına gelen araç sahiplerine özel olarak bankalar yeni akaryakıt kampanyaları düzenlemeye başladı. Bu kapsamda, Ziraat Bankası da yeni bir akaryakıt kampanyasıyla sürücülerin yüzünü güldürmeyi başardı. Ziraat Bankası, düzenlediği akaryakıt kampanyasına katılım sağlayan müşterilere 175 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı.

Buna göre, 16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihlerinde Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 lira ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 175 lira Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya TE2024 yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’nda kayıtlı telefonu numarasından SMS göndermek gerekecek.

KKTCell operatörlerine ait bankamızda kayıtlı cep telefonu numaralarından ise +905327524757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 175 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında ve Bankkart POS'undan yapılması gerekecek.

Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecek.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil'de yer alacak ve kazanım SMS ile bildirilecek

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 7 Temmuz 2024 tarihinde karta yüklenecek ve 7 Ağustos 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 8 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri