Akaryakıtta Yeni İndirim! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından araç sahipleri yeni indirim beklerken, Ziraat Bankası’ndan yeni bir akaryakıt kampanyası geldi. Bu kapsamda, kampanyaya katılanlar 175 TL kazanacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Benzin, motorin ve otogaz fiyatlarına her geçen gün yeni bir zam gelirken, araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Gelen zamlara rağmen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) bir indirim haberi gelmeyince sürücüler de farklı arayışlara yöneldi.

Bu kapsamda, bankaların akaryakıt kampanyalarına yönelen müşteriler, akaryakıt harcamalarında avantajlı fırsatlar elde etmeye başladı. Hal böyle olunca, bankalar da arka arkaya akaryakıt kampanyası düzenledi. Bir akaryakıt kampanyası da Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından olan Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, akaryakıt kampanyasına katılım sağlayan müşterilerin 175 TL Bankkart Lira kazanacağını açıkladı.

Buna göre 16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 lira ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 175 lira Bankkart Lira hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya MOIL yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonundan SMS göndermek yeterli olacak. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 175 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında ve Bankkart POS'undan yapılması gerekecek. Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecek.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil'de yer alacak, kazanım SMS ile bildirilecek.

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 7 Temmuz 2024 tarihinde karta yüklenecek, 7 Ağustos 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 8 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri