Akbank 57 Bin 100 TL PROMOSYON Ödeyecek! Hesaplara Yatacak

57.100 TL tutarındaki promosyon anlaşmasının duyurulmasının ardından detaylara ilişkin araştırmalar yapılırken, promosyonlara dair yeni açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

Temmuz ayında emekli maaşlarına zam yapılması sonrasında ağustos ayında emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı merak edilirken, 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatlarını bankalar ağustos ayının ilk günlerinde duyurdular. Bu kapsamda, ağustos ayında promosyonlarda artışa gidilmezken, çalışanların maaş promosyonları için ise her geçen gün açıklamalar geliyor. Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de 57.100 TL promosyon anlaşmasının Akbank Tarsus Şubesi ile varıldığını duyurdu. Promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yayınlanırken, ayrıntılara ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor.

57.100 TL Promosyon Anlaşması

Emekli promosyonlarının 18.000 TL seviyesine kadar ulaştığı ağustos ayında çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akbank Tarsus Şubesi 57.100 TL promosyon anlaşmasının sağlandığı açıklandı. Söz konusu promosyon anlaşmasına varılmasının ardından müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. Yüksek tutarlı promosyon anlaşmasına dair yapılan açıklamada:

‘’Müdürlüğümüze bağlı 45 okul/kurumun Banka Maaş Ödeme Protokolü imzalandı. Müdürlüğümüz ile Akbank Tarsus Şubesi arasında imzalanan protokole göre 45 okul/kurumumuzda görev yapan personellerimize kişi başı 57.100 TL promosyon ödemeyi taahhüt eden Akbank Tarsus Şubesi, 45 okul/kurumumuzda görevli personellerimizin maaş, ek ders vb. ödemelerine 3 yıl süre ile aracılık edecektir. Protokol kapsamında bulunan personellerimize hayırlı olsun’’ denildi.

Promosyon Görüşmeleri 2024 Ağustos

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 45 personeli ilgilendiren 57.100 TL promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, yurt çapındaki belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, ağustos ayının son güne kadar çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile anlaşmalar sağlanırsa kamuoyu bilgilendirilecek.

Ekonomi Haberleri