Akbank'tan 4.000 TL NAKİT İADE! Son Gün 31 Temmuz

Akbank'ın 4000 TL'ye varan nakit iade fırsatını duyurmasının ardından kampanyanın ayrıntıları merak ediliyor.

Temmuz ayının ortalarında Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan chip-paraları, indirimleri ve nakit iadeleri merak ediyorlar. Bu kapsamda, 6 Haziran tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 4000 TL'ye varan iade alınabilirken, kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. Akbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

Akbank 1500 TL Nakit İade Kampanyası

Akbank'ın haziran ayının ilk günlerinde başlattığı ve temmuz ayının son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde 1008TEKNOSA4 davet kodunu kullanarak Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olanlar 31 Ağustos tarihine kadar Akbank kredi kartlarıyla toplam 5000 TL ve üzeri Teknosa harcamalarında 500 TL nakit iade, toplam 10.000 TL ve üzeri Teknosa harcamalarında 1000 TL nakit iade, toplam 25.000 TL ve üzeri Teknosa harcamalarında 4000 TL nakit iade elde edebilecekler. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsat çerçevesinde hak kazanılan nakit iade tutarı eylül ayı içerisinde hak eden müşterinin harcama yaptığı Akbank kredi kartına nakit iade olarak tanımlanacak.

Akbank Güncel Kampanyalar Temmuz 2024

31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan 4000 TL'ye varan nakit iade fırsatı ile ilgili Akbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri, chip-paraları, nakit iadeleri merak ediyorlar. Bu kapsamda, temmuz ayının son günlerine kadar devam edecek olan fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri