Akbank’tan 40 Bin 850 TL Promosyon Müjdesi! Tek Seferde Hesaplara Yatacak!

Emekliler ve kamu çalışanları, bankaların vereceği promosyon ödemelerini araştırırken, bankalar da en yüksek promosyon verme konusunda diğer bankalarla yarışıyor. Bu kapsamda, Akbank da 40 bin 850 TL promosyon veriyor. İşte ayrıntılar…

En düşük emekli maaşının 10 bin lirada kalmasının ardından milyonlarca emekli bir yandan hükümetten yeni zam talep ederken, bir yandan da hangi bankanın yüksek promosyon ödemesi yaptığını araştırıyor. Aynı zamanda, kamu çalışanları da bankalardan yüksek promosyon almanın hesaplarını yapıyor.

Bankalar da bünyesinde daha fazla müşteri çekmek için en yüksek promosyonu verme konusunda birbirleriyle yarışıyor. Bu kapsamda, 40 bin lirayı geçen promosyon ödemeleri yapılıyor. Son olarak, Akbank da 40 bin 850 TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı çalışan personeller, Akbank ile yapılan promosyon sözleşmesi kapsamında 40 bin 850 TL promosyon ödemesi alacak. Hem kamu çalışanlarına ve hem de emeklilere yapılan promosyon ödemelerinin artması beklenirken, hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiği ise merak konusu oldu. İşte yüksek emekli promosyonu veren bankalar…

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA'da emekli aylığı 10 bin liraya kadar olan emeklilere 6 bin 250 lira, 10 bin – 15 bin lira arasında olan emeklilere 10 bin lira, 15 bin – 20 bin lira arasında olan emeklilere 12 bin 500 lira ve 20 bin lira ve üstünde olan emeklilere 15 bin lira tutarında nakit promosyon imkânı veriliyor.

ZİRAAT BANKASI

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli aylığıödemelerini Ziraat Bankası vasıtasıyla alanlar 12 bin lirayavaran emekli promosyon ödemesi fırsatından yararlanacak.

HALKBANK

Brüt Maaş Tutarı - Ödenecek Emekli Promosyon Tutarı

10 bin lira - 14 bin 999 lira arası maaş alanlar için 8 bin lira

15 bin lira - 19 bin 999 lira arası maaş alanlar için 10 bin lira

20 bin lira ve üzeri arası maaş alanlar için 12 bin lira

Ekonomi Haberleri