AKPʹden Mesaj

İnsanların sağlık kurallarını öğrenmesi ve sağlıklı yaşama bilincine kavuşması için Birleşmiş Milletler Örgütü 7-13 Nisan tarihleri arasını Sağlık Haftası olarak kabul etti.
İnsanların sağlık kurallarını öğrenmesi ve sağlıklı yaşama bilincine kavuşması için Birleşmiş Milletler Örgütü 7-13 Nisan tarihleri arasını Sağlık Haftası olarak kabul etti.
 
Bu haftayla ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Süleyman ATİK ” Sağlıklı yaşamak, her bireyin en temel hakkıdır. Bu hakkın en iyi şekilde kullanılması hususunda hükümetimiz ve sağlık personelimiz önemli çalışmalar yapmaktadır. Hükümetimiz birçok alanda icraat yapıyor, ancak en radikal ve yapıcı neşteri sağlık sektörüne vurduğu bir gerçektir.2002 den bu yana sağlık alanında yapılan çalışmaları hatırlayacak olursak,sigortalı çalışanlar sadece SSK hastanelerinde muayene olurken, artık milyonlarca SSK’lı devlet ya da özel hastanelere giderek gerekli muayenelerini yaptırabiliyorlar. Sağlıkta tam dönüşüm için gerekli bütün adımları atarak vatandaşımızın en büyük derdine derman olduk. SSK’lı, yeşil kartlı ya da memur ayrımı yapılmadan tüm vatandaşlarımızın kamuya ait sağlık kuruluşlarından eşit hizmet alması için çalıştık. Ayrıca gerekli düzenlemeler yapılarak bütün eczanelerden ilaç alınmasını sağladık.
          
Vatandaşlarımız artık kara ve hava ambulans hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar. Yıllardır kangren haline gelen ve yapılamaz denilen aile hekimliği uygulaması ilk önce belirlenen dokuz ilde başlamış ve şuan tüm illerimizde bu uygulamadan yararlanılmaktadır.
 
Sağlık alanında hükümetimizin icraatları baş döndürürcü bir hızla  devam etmektedir. Bizler de halkımızı, hükümetimizin sağlık alanındaki icraatları konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz. Karaman AK Parti Teşkilatı olarak tüm halkımızın ayrıca insan sağlığı için 24 saat görev başında olan sağlık personelimizin sağlık haftalarını kutluyoruz. ” dedi.

Sağlık Haberleri