Anadolu Gençlik Derneğinden Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesi Halkla İlişkiler Başkanı Şahabettin Gezen Haber Sitemizi ziyaret ederek, Karamanlı Hemşerilerimize desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Anadolu Gençlik Derneği her sene geleneksel olarak yaptığı ÇANAKKALE Şehitleri için 250 Bin Şehide 250 Bin Hâtim programının bir yenisini bu senede yapacak.
 
18 Mart’ta Çanakkale de yapılacak olan Programda, Çanakkale şehitleri için okunan Hatimlerin son olarak duası yapılıp sonlandırılmış olacak.
 
Konu ile İlgili Haber Sitemizi Ziyaret eden AGD Karaman Şubesi Halkla ilişkiler Başkanı Şahabettin Gezen, Bütün Karaman’lılara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
Türkiye’nin dört bir tarafında yapılan bu çalışmanın Karaman’da da yapılması ve ilgi görmesi bizleri sevindirdi diyen Şahabettin Gezen şunları söyledi, “ Anadolu Gençlik Derneği Her Sene Çanakkale Şehitleri için Hatim programı yaparak onları hayır ile yâd etmektedir.

Bizlere Bu topraklar emanet eden Aziz ve Kahraman Atalarımızı minnetle anmak boynumuzun borcudur.

Çanakkale’de Maddi güç değil! İman Kazanmıştır. Çünkü Bir Milletin esas gücü top ve tüfek değildir, İmanlı gençleridir. Nasıl ki Çanakkale’de 15 lik gençler Allah için Vatan için Cepheye koştuysa Bugün Türkiye’mizin Gençleri de aynı şuurda olması gerekir.

İşte Anadolu Gençlik Derneği Bu ruhun mayasıdır. Biz bütün Karaman’lı hemşerilerimize Hatim alarak verdikleri Desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 
HATİM ALMA DEVAM EDİYOR.
Son olarak Hatim almaların devam ettiğini belirten Şahabettin Gezen Hatim Almak isteyen vatandaşlarımızın 2127610 telefon numarasından veya bizzat Dernek binasına ve Gül Pansiyon’a gelebilmeleri yeterli olabileceğini söyledi.

Kültür Haberleri