Araba Almak İsteyenlere Haziranda Yüzde Sıfır Faiz Fırsatı!

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar haziran ayının son günlerinde firmaların güncel kredi fırsatlarını yakından takip ediyorlar.

Otomobil firmaları haziran ayının ilk gününden itibaren güncel fiyat listelerine dair resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, güncel listeler araç almayı ya da satmayı düşünen vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, araç almayı düşünenler güncel fiyatların yanı sıra kampanyaları yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, bankaların yanı sıra firmalar da düşük faizli taşıt kredisi fırsatlarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar.

Dacia Duster Kredi Fırsatı

Dacia Duster modeli geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Güncel fiyat listeleri merak edilirken, Dacia Finans’ta kredi kullanılması durumunda 200.000 TL kredi 12 ay vadeli yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Kampanyanın başlamasının ardından ayrıntılar merak konusu olurken, Dacia’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni şöyle:

‘’Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Duster modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 16.888 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları bireysel kullanımda Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) sigorta ürünü ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma sigorta ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.’’

Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2024 Haziran

Dacia Duster modeli için geçerli olan yüzde 0 faiz fırsatına ilişkin Dacia resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranları da merak ediliyor. Gelecek hafta perşembe günü açıklanacak olan faiz kararı öncesinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel faiz oranlarına ilişkin bilgi veriyorlar. Bu durumda, güncel faiz oranlarına bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri