Arabası Olana Yeni Fırsat! Ziraat Bankası'ndan Akaryakıt Kampanyası

Ziraat Bankası temmuz ayının ilk gününde başlayan akaryakıt alımı kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Temmuz ayının ilk günlerinden itibaren akaryakıt fiyatlarındaki değişimler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Küresel ve bölgesel pek çok faktöre bağlı olarak akaryakıt fiyatları değişkenlik gösterirken, aracına akaryakıt alacak olan vatandaşlar da bankaların güncel fırsatlarını merak ediyorlar. Bu çerçevede, 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 15 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtilen fırsat çerçevesinde 240 TL bankkart lira elde edilebilirken, kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası

Ziraat Bankası’nın temmuz ayının ilk gününde başlattığı ve ağustos ayının ortalarına kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında Bankart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 240 TL Bankkart lira verilecek. Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonundan PO yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabiliyor. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre kazanılan bankkart liralar 22 Eylül 2024 tarihine kadar bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek, kullanılmayan bankkart liralar 23 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak.

Ziraat Bankası Kampanyaları 2024 Temmuz

Ağustos ayının ortalarına kadar devam edecek olan 240 TL bankkart lira fırsatı ile ilgili Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Ziraat Bankası geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayının ilk günlerinde de belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Gündem Haberleri