Arabası Olanlar Sıraya Girecek! Akaryakıta 200 TL İndirim...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra araç sahipleri olumsuz olarak etkilendi hal böyle olunca da araç sahipleri indirimli akaryakıt alma yolunu aramaya başladı.

Temmuz ayının gelişiyle beraber hemen her şeye zam gelmeye başladı. Özellikle memur maaşına gelen zam, emekli maaşına gelen zammın ardından alkol, sigara, akaryakıt gibi belli başlı ögelere zam geldi. Zamdan en çok nasibini alan da akaryakıt oldu. Bir haftada üç veya dört defa zamlanan akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin belini resmen bükmüştü. Hal böyle olunca araç sahipleri tarafından indirimli akaryakıt alma yolları araştırılmaktadır. Yapılan açıklamaları takip ettiğimizde o banka tarafından dev indirim yapıldığı duyuruldu.

Araç sahipleri tarafından hemen her gün benzin, motorin ve akaryakıt fiyatları araştırılmaktadır. Her gün gelen zamlar da vatandaşı olumsuz olarak etkilemektedir. Hal böyle olunca da bankalar tarafından araç sahiplerine özel kampanyalar sunuluyor.

Akaryakıt Artık 200 TL İndirimli!

Sunulan kampanyalardan biri de Halkbank'tan oldu. Halkbank, benzin, motorin ya da LPG alımlarında etkili olacak bir kampanyayı paylaştı. Paylaştığı kampanya kapsamında ise akaryakıt sektöründe geçerli olmak üzere Paraf kart ile yurt içi tüm banka POSlarında 750 TL ve üzerinde yapılan dördüncü akaryakıt alışverişine 200 TL ParafPara verileceği duyuruldu. Halkbank tarafından yapılan açıklama kapsamında;

1 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında tüm benzin, motorin ve LPG alışverişlerin de geçerli olmak üzere akaryakıtta indirim yapılacağı duyuruldu. Yapılan indirimden faydalanmak için mutlaka Halkbank müşterisi olmanız gerekir. Halkbank müşterisi değilseniz eğer Halkbank mobil üzerinden müşteri olmalısınız.

Müşteri olduktan sonra kampanyaya katılmak için Paraf Mobil uygulamasına girmelisiniz. Uygulama içinden hemen katıl butonuna tıklayarak ya da telefonunuzun mesaj kısmına girip YAKIT yazdıktan sonra 3404'e mesaj atarak sunulan kampanyaya başvuru yapabilirsiniz.

Kampanyaya sadece bir kez katılmakla beraber ayrıca en fazla 200 TL Parafpara verilecektir.

Kampanyaya katırım yaptığınızda Paraf ile yapacağınız tüm akaryakıt alışverişinde peşin olarak yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü kez akaryakıt alışverişinize 200 TL Parafpara verilecektir. Verilecek olan Parafpara ile tekrar akaryakıt alışverişi yapma hakkınız bulunmaktadır.

Halkbank tarafından sunulan kampanyaya katılım için ileteceğiniz mesaj ücretsiz olmakla beraber kampanyaya katılmak için ya Paraf uygulaması üzerinden ya da Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell hat üzerinden mesaj göndermeniz şarttır. Kampanyaya katılım sağlamadan herhangi bir ödemeden faydalanamayacaksınız.

Ekonomi Haberleri