Bakanlık Duyurdu! TC Kimlik Numarasına Göre DÜN Ödendi

Farklı bakanlıkların güncel destekleri ağustos ayının ortalarında merak edilirken, yeni açıklamalarda gelmeye devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ağustos ayı boyunca yaşlı ve engelli aylıklarını, aile destek paketi ödemelerini, evde bakım maaşını ülke genelindeki vatandaşların hesabına aktarırken, birkaç gün içerisinde de ortalama 6360 TL tutarındaki sosyal ekonomik destek ödemesinin sağlanması bekleniyor. Söz konusu desteklere ilişkin gelişmeler yakından takip edilirken, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tarımsal destekleri de üreticiler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda, TC kimlik numarasının son hanesine göre çiftçilere sağlanan tarımsal destek ödemesinin detaylarına dair bakanlığının resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlandı.

Tarımsal Destek Ağustos 2024

Tarım ve Orman Bakanlığı önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da cuma günleri farklı alt başlıklardan oluşan tarımsal destekleri yurt çapındaki çiftçilerin hesaplarına aktarmaya devam ediyor. Bu kapsamda, beş farklı alt başlıktan oluşan tarımsal destek ödemesinin geçtiğimiz hafta iletilmesinin ardından bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre çiğ süt desteği TC kimlik numarasının son hanesine göre ülke genelindeki üreticilere verilecek. TC kimlik numarasının son hanesi sıfır-iki-dört olanlara önceki hafta cuma günü ödemeler yapılırken, TC kimlik numarası altı ve sekiz ile bitenlere de dün saat 18.00’den sonra destekler iletildi.

Tarımsal Destekler Tarihleri 2024

Çiğ süt desteği ödemeleri TC kimlik numarasının son hanesine göre ülke genelindeki çiftçilerin hesaplarına aktarılırken, farklı tarımsal desteklemelerin tarihleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. Ağustos ayının son günlerine kadar fark alt başlıklardan oluşan tarımsal destek ödemelerinin cuma günleri ülke genelindeki çiftçilerin hesaplarına aktarılması beklenirken, çeşitli programlar çerçevesinde bakanlık ödemeler yapmaya devam ediyor. Söz konusu desteklere erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler bakanlığın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Yeni projeler hayata geçirildikçe de açıklamalar yapılacak.

Ekonomi Haberleri