Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Türk Futbolunda Birlik ve Sorunlara Odaklanma Zamanı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF genel kurulu sonrası yaptığı açıklamada, Türk futbolunda birlik çağrısı yaparak, kavgaların son bulması gerektiğini ve futbolun temel sorunlarına odaklanılması gerektiğini belirtti.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Ankara'da düzenlenen TFF genel kurulu sonrası TRT Spor'a yaptığı açıklamada, seçimin iki adayla gerçekleştiğini belirterek, Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun futbol camiasından gelen isimler olduğunu vurguladı. Gümüşdağ, "İki başkanı dinleyeceğiz, futbol lehine bir karar verilecek. Buna inanıyorum." şeklinde konuştu.

Türk futbolundaki çekişmelerin sona ermesi gerektiğine dikkat çeken Gümüşdağ, "Öncelikle bütün camiaları birleştirmemiz lazım. Kavga ve gürültü son bulmalı, futbolun sorunlarına odaklanmalıyız. Geçen sene futbol çok gerildi, hepimiz bunun farkındayız. Takımların bir arada olması gerekiyor. Marka değerimiz, sevgi ve kardeşlikten uzaklaştı. Öncelikle bir araya gelmeliyiz. En büyük sorun bu." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Gümüşdağ ayrıca, "Finansal olarak gelirlerimizi artırmalıyız. MHK gençleştirilmeli, orası yapılandırılmalı. Ancak en temel sorun kavgaların bitmesi." diyerek, Türk futbolunun geleceği için önemli adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

Gündem Haberleri