BAYRAM KREDİSİ Veriliyor! İş Bankası 250.000 TL İçin Duyuru Yayınladı

İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile birlikte anında bayram kredisinin detayları merak konusu oldu.

Kurban Bayramı’nın üçüncü günü itibariyle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların güncel kredi ve nakit avans fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştirirken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu kapsamda, İş Bankası da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da spesifik kredi fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte 250.000 TL'ye varan anında bayram kredisinin detayları belli oldu.

Anında Bayram Kredisi 2024

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre anında bayram kredisi ile 250.000 TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçları karşılanabilecek. Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade süresi 12 ay, 50.000 TL ile 100.000 TL'ye kadar olan kredi tutarında 24 ay olurken, 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay vade sunulacak. Kişiye özel uygulanacak faiz oranı müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişkenlik gösterebilirken, söz konusu krediden nasıl yararlanılabileceği de merak ediliyor. Şubeye gitmeden kredi çekilebilecek. İşCep veya internet şubesinden anında bayram kredisine başvuruda bulunabilirken, kredi başvurusunun alınması halinde çekilen kredi tutarı İş Bankası’ndaki vadesiz hesaba anında aktarılacak.

İş Banaksı 2024 Haziran Kampanyaları

İş Bankası 250.000 TL'ye varan anında bayram kredisi ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişilerde farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. İş Bankası geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, İş Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler İş Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Medya Haberleri