Bayram Öncesinde Otobüs ve Uçak Biletlerinde İndirim! Resmen Başladı!

16-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı öncesinde şehirlerarası yolculuklarla hareketlilik artarken, Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni bir kampanya başlatarak, otobüs ve uçak biletlerinde indirim sağlayacak. İşte detaylar…

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala bayram tatili yapmak isteyenler ve tatilini memleketinde geçirmek isteyenler nedeniyle otobüs ve uçak biletleri alımlarında yoğunluk yaşanıyor. Bilet fiyatlarının yüksek olması, vatandaşları ekonomik olarak zorlarken, herkes uygun fiyata bilet almanın yollarını araştırıyor.

Ziraat Bankası da bu kapsamda, yeni bir kampanya hazırlayarak otobüs ve uçak biletlerinde indirim sağlayacağını açıkladı. Otobüs ve uçak bileti alımlarında 150 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Buna göre, Bankkart ile obilet.com ve obilet Mobil uygulamasından tek seferde yapılacak 500 lira-999 lira arası otobüs veya uçak bileti alımlarıyla otel rezervasyon işlemlerine 50 lira Bankart Lira, bin lira ve üzeri otobüs veya uçak bileti alımlarıyla otel rezervasyon işlemlerine 100 lira Bankart Lira ve toplamda ise 150 lira Bankkart Lira hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI 150 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan OBILET yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş işleminden önce kampanyaya katılmak gerekecek. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek. Kazanılan Bankkart Liralar 6 Temmuz 2024 tarihinde yüklenecek ve 6 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 7 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 150 lira (bir defa 50 lira ve bir defa 100 lira olarak) Bankkart Lira kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri