Belediye 3 yılda Neler Yaptı?

Karaman Belediyesi Kamil Uğurlu Başkanlığında 3 yılda birçok yerleri değiştirdi.

 Karaman Belediyesinin yaptığı değişimleri sunmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Otobüs terminalinde ki değişimi haber yapmış ve okuyucularımızdan büyük ilgi görmüştü. 

Bu Hafta’da yine şehrin ortasında bulunan ve dış cephesiyle kötü bir görüntü oluşturan belediye iş hanın da ki değişimine yer vereceğiz.
Karaman Belediyesi tarafından 90 lı yıllarda yapılan iş hanında o gün bugündür hiçbir değişiklik yapılmamış ve Belediye tarafından adeta unutulmuş bir durumdaydı. Belediye Başkanı Kamil Uğurlu tarafından İş Hanının ısı yalıtımı, ışıklandırma ve dış cephe boyası başta olmak üzere çeşitli yenilemeler gerçekleştirmişti.
Turuncu rengiyle güzel bir görünüme kavuşan İş hanı adeta şehrin sembollerinden biri haline geldi. Yapılan ısı yalıtımı sayesinde ise esnaflar kışın iş yerlerini ısıtmakta zorluk çekerken şimdi bu sıkıntıdan kurtuldukları için tadilat sonunda Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’yu ziyaret ederek teşekkür etmişlerdi.

Sadece dış cephesinin yenilenmesiyle yetinmeyen Karaman Belediyesi İş hanına farklı açılardan yaklaşık 30 güvenlik kamerası yerleştirdi.

Karamaninsesi.com olarak Belediyenin yaptığı yenilikleri aktarmaya devam edeceğiz.


















 

Gündem Haberleri