CELALETTİN BAŞKAN TEŞKİLATIYLA YEMEKTE BULUŞTU

AK Parti Merkez İlçe Teşkiatı Cumartesi günü düzenlediği kongreden sonra yemekte buluştu
AK Parti Merkez ilçe Başkanı Celalettin Güngörer, Cumartesi günü gerçekeleşen kongrede %80 oy alarak tekrar başkan seçildi.
Kongreden sonra Teşkilat Mensuplarına Demosan Otelʹde Akşam yemeği düzenleyen Merkez ilçe başkanı Celalettin Güngörer şunları söyledi; " Bugün yapmış olduğumuz kongre gayet demokratik bir ortamda düzenlenmiştir. Karamaninsesi.com araçılığınızla Kongreye katılan bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Delegelerimizin şahsım ve yönetimime gösterdiği ilgi bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu kongre bir gönül yarışı hizmet yarışıdır, kongrede aday olan Kasım Özel arkadaşımıza da çok teşekkür ediyorum. Kongremizin renkli bir ortamda geçmesine vesile olmuşlardır. Onun samimiyetinden zerre kadar şüphe etmeyiz. önceden olduğu gibi bugünden sonrada tekrar birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız." dedi.
 
Demosan Otelde düzenlenen yemeğe Basın mensuplarından birtek karamaninsesi.com katılırken, Kongrede aday olan Kasım Özelʹin ise yemeğe katılmayışı dikkatlerden kaçmadı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siyaset Haberleri