Cuma Gününe Kadar Başvuranlara Tek Seferlik 3 Bin TL Ödenecek!

Müşteri potansiyeli bakımından Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanyaya imza attı. Buna göre, kampanyaya katılanlara 3 bin TL ödenecek. İşte detaylar…

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Akbank, yeni kampanyalar düzenleyerek hem bünyesinde daha fazla müşteri katmaya ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Akbank, bu doğrultuda hazırladığı yeni kampanyaya başvuru yapanlara 3 bin TL hediye edeceğini açıkladı.

İlk defa Axess müşterisi olacak kişilere yönelik yeni bir kampanya düzenleyen Akbank, kampanyasının tüm detaylarını paylaştı. Buna göre, ilk kez Axess’e başvuru yaparak yapılacak her 2 bin lira ve üzeri harcamaya 300 lira ve toplamda ise 3 bin liraya varan chip-para kazanılacak.

AKBANK 3 BİN TL CHİP-PARA KAMPANYA DETAYLARI

Başvurusu onaylanan Akbanklılar, 31 Mayıs 2024’e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilecek.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamak yeterli olacak. Kampanya, profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım sağlanabilecek.

SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank’ın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "KAZAN" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekecek.

Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj Akbank’ın sistemine ulaştıktan ve Akbank tarafından size “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlanmış olunacak. Katılım için gönderilen SMS’lerin, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler kampanyaya dahil olmayacak. Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 2 bin liralık harcama için geçerli olacak.

Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kart ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışında olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri