DSİ Personel Alımı 2024! Başvurular Bugün Başladı!

Devlet Su İşleri, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar…

Devlet Su İşleri, (DSİ) düzenli aralıklarla yaptığı personel alımlarına devam ediyor. Bünyesindeki açığı kapatmak için yeni iş ilanları açan DSİ, yeni bir iş ilanı daha yayımlayarak yeni alımlar yapacağını duyurdu.

DSİ, bu kapsamda, 21. Bölge Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Alımların 4-10 Haziran tarihlerinde İŞKUR üzerinden gerçekleşeceğini belirten DSİ, alımlara yönelik başvuru şartlarını da paylaştı.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR’un resmi internet sitesinde giriş yaparak e-Şube bölümünde “00008336559” numaralı iş ilanıyla DSİ’nin ilanına ulaşarak başvuru yapabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

1) Mesleki ve Teknik Eğitim Liselerinin Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Aşçılık veya Mutfak bölümlerinden/dallarından, birinden mezun olmak veya,

İlanın yayımlanmasından önce alınmış MEB onaylı Aşçılık dalında Ustalık belgesine sahip olmak veya,

İlanın yayımlanmasından önce en az 1 yıl aşçı olarak çalıştığına dair bonservis veya çalışma belgesi almak.

Bonservis veya çalışma belgesi ile ilana başvuranların, bonservis veya çalışma belgesi sundukları işyerlerinde en az ilanda aranılan süre kadar çalıştıklarını barkodlu SGK dökümü (meslek kodu ayrımına göre) ile belgelendirmeleri gerekecek.

2) İlan tarihi olan 04.06.2024 tarihi itibariyle en fazla 40 yaşında olmak. (04.06.1984 tarihinden sonra doğmuş olmak).

3) İşe alınacak işçiler dört aylık deneme süresine tabi tutulacaktır. Deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş akdi feshedilecek.

4) Çalışma yeri, hizmet gerekleri doğrultusunda ilgili Bölge Müdürlüğün Aydın ilinde sorumluluk sahasında bulunan Şube Müdürlüğü, Başmühendislik veya Şeflik olacak.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri