Dursun Özbek, Galatasaray’ın 8 Numara Takviyesini Kısa Sürede Açıklayacak

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 8 numara pozisyonuna yapılacak transferin yakında açıklanacağını duyurdu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarının hızla devam ettiğini ve 8 numara pozisyonuna yapılacak takviyenin yakında açıklanacağını duyurdu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Transfer Açıklaması Yaptı

Özbek, Galatasaray’ın kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen’in ölümünün 73. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anmanın ardından basın mensuplarına bilgi verdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na ilişkin soruları yanıtlayan Özbek, “Olimpiyata katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Onlar bizim gurur kaynağımız ve orada olmak çok değerli. Bugün güzel bir galibiyet aldık ve sporcularımızı yürekten desteklememiz gerekiyor. Ali Sami Yen’in 1924’te olimpiyatlara sporcularımızı götürmesi, bu mirası yaşatmak önemlidir” dedi.

Süper Kupa maçına odaklandıklarını belirten Özbek, transfer sezonunun devam ettiğini ve hem mevcut eksiklikleri gidermek hem de kadroyu güçlendirmek için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Özbek, “8 numara bölgesinde önemli bir takviye yapacağız. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor ve taraftarlarımıza kısa sürede bu konuda müjdeli haberi vereceğiz” şeklinde konuştu.

Gündem Haberleri