Emekli Maaşı 10.000 TL Üstü Olana En Az 13.000 TL EK ÖDEME!

Emeklilere maaş aralıklarına göre sağlanan promosyonlara dair haziran ayının ortalarında da araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da bankalar arasında maaş miktarına ve ek fırsatlara göre promosyon ödemeleri değişkenlik gösteriyor. Bu çerçevede, emekli promosyonlarına dair gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, haziran ayının ortalarında maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar merak ediliyor.

Emekli Promosyonları 2024 Haziran

19 Haziran itibariyle ING’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre maaşını üç yıl boyunca ING'den alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 6250 TL'den başlayan ve 15.000 TL seviyesine kadar ulaşan promosyon ödemesi sunulurken, otomatik fatura talimatı çerçevesinde de 3000 TL elde edilebilecek. Bu kapsamda, maaşı 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olan kişiler 10.000 TL'lik maaş promosyonuna ek olarak 3000 TL tutarındaki otomatik fatura talimatı kapsamındaki ödeme alabilecekler. Böylece 13.000 TL'ye varan promosyon sağlanıyor.

Emekli Promosyonlarına Ne Zaman Zam Gelecek?

Haziran ayının ortalarında maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, söz konusu emekli promosyonu fırsatlarının yanı sıra önümüzdeki süreçlerde promosyonlarda yeni artışlar olup olmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonu ödemeleri maaş miktarına göre belirleniyor. Önümüzdeki aylarda da maaş miktarına göre promosyon ödemelerinde değişiklikler oluşabilir. Bu durumda, Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını temmuz ayının ilk günlerinde duyurmasının ardından yılın ilk altı ayındaki enflasyon verilerine göre SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına zam yapılacak. Emekli maaş zammının netlik kazanmasının ardından promosyon ödemelerinde değişiklikler oluşması halinde de temmuz ya da ağustosta bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile güncel promosyon ödemelerine ilişkin bilgilendirmede bulunacaklar.

Medya Haberleri