Emekli Maaşları Zamlandı! Bankalar Promosyonları Artıracak Mı?

Emekli maaşlarında artışa gidilmesinin ardından bankaların promosyonlarının yükseltip yükseltmeyeceği merak ediliyor.

Haziran ayı enflasyonun yüzde 1,64 olarak gerçekleştiğinin Türkiye İstatistik Kurumu tarafından duyurulmasının ardından SSK ve Bağkur emeklisinin maaşları yüzde 24,73, memur ve memur emeklilerinin maaşları yüzde 19,31 oranında zamlandı. Bu çerçevede, milyonlarca emeklinin ve memurun maaşındaki artışın ardından maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlarda artışa gidilip gidilmeyeceği ve temmuz ayının ilk günlerinde bankaların maaş aralıklarına göre sunduğu promosyonlar merak edilen konular arasında yer alıyor. Bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden temmuz ayında geçerli olacak promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar.

Temmuz Ayı 2024 Emekli Promosyonları

Temmuz ayının ilk gününden itibaren bankalar promosyon fırsatını güncellemeye başladılar. Bu çerçevede, temmuz ayının son gününe kadar maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon ödemesi sunuluyor. Bankalar arasında maaş aralıklarına ve ek fırsatlara göre promosyon ödemeleri değişkenlik gösterebildiği için temmuz ayındaki güncel promosyon fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarını inceleyebilirler.

Emekli Promosyonları Artar Mı?

Temmuz ayında emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, söz konusu promosyon ödemelerinde artış olup olmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarındaki artışın ardından promosyon ödemeleri merak edilirken, bankalar promosyon ödemelerinde artış olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklamada bulunmadılar. Temmuz ayında ya da önümüzdeki süreçlerde bankaların promosyon tutarlarını yükseltmesi halinde duyurular yayınlanabilir. Emekliler de promosyon fırsatlarına ilişkin yapılacak açıklamaları yakından takip edecekler.

Gündem Haberleri