Emekli Promosyonu: İş Bankası 2024 Temmuz Miktarını Duyurdu!

İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatının detayları belli oldu.

Temmuz ayının ilk günlerinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile promosyon ödemelerini güncellemeye başladılar. Bu çerçevede, yarın açıklanacak olan enflasyon rakamlarının ardından milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesi beklenirken, söz konusu maaş zammı öncesinde emekli promosyonları da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde maaş aralıklarına göre emeklilere sunulacak olan promosyonlar belli oldu.

İş Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

İş Bankası 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre maaşını üç yıl boyunca İş Bankası'ndan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar şöyle:

10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar 5.000 TL
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar 8.000 TL
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar 10.000 TL
20.000 TL ve daha fazla olanlar 12.000 TL

Emekli Promosyonları Yükselecek Mi?

İş Bankası’nın haziran ayının son gününe kadar geçerli olacağını belirttiği emekli promosyonu fırsatı çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca İş Bankası’ndan alacağına dair taahhüt veren emekliler 5000 TL ile 12.000 TL arasında değişen tutarlarda promosyon elde edebilirken, söz konusu promosyon tutarlarının yanı sıra artış olup olmayacağı da temmuz ayının ilk günlerinde merak edilen konular arasında yer alıyor. Haziran ayı enflasyon rakamlarının yarın saat 10'da duyurulmasının ardından SSK, Bağkur emeklisinin maaşlarına yüzde 25, memur emeklisinin maaşlarına yüzde 20 civarında zam yapılacağı tahmin ediliyor. Memur maaş zammının netlik kazanmasının ardından promosyon ödemelerinde artışa gidilebilir. Bu çerçevede, ağustos ayında promosyon ödemelerinde artış oluşması durumunda bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunacaklar.

Gündem Haberleri