Emekli Zammı Arşa Çıktı! Toplam 28.000 TL Alacaksınız

Emeklilerin yüzünü güldüren haber sonunda geldi. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler için müjde niteliğinde bir haber geldiği duyuruldu.

Emeklileri memnun edecek haber sonunda geldi. Zaman zaman geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar tarafından ek gelir elde etme yolları aranmaktadır. Hal böyle olunca hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından yapılan ödemeler merak içerisinde araştırılmaktadır. Özellikle bir banka yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düşmeyi başardı. ING Bank tarafından emeklilere yapılan ödeme dikkat çekti.
Emekli maaşlarına gelen zamla beraber bankalar tarafından yapılan ödemelere de zam geldi. Yapılan ödeme kapsamında banka tarafından sunulan promosyonlara dikkat çekilmeye başlandı. Bildiğiniz gibi bankalar emekli vatandaşlara 20.000 TL’ye kadar geri ödemesiz ödeme yapmakta. Emekli vatandaşlar tarafından da yapılan açıklamalar dikkat çektiği için güncel promosyonlar da önem arz etmektedir. İşte, tüm promosyon detayları…

Emeklilere Toplam 28.000 TL Ödeme

Emekli vatandaşlara toplam 28.000 TL para ödeneceği duyuruldu. Yapılan açıklama sonucu en yüksek emekli promosyonu da güncellenmiş oldu. Özellikle emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra bankalar tarafından sunulan promosyonlar da dikkat çekti. Emekli vatandaşlar da harıl harıl araştırmaya koyuldu. Emeklilere toplam 28.000 TL Ödeme verileceği duyuruldu. ING Bank tarafından yapılan açıklama sonucu:
SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaşını ING banka taşıyıp 3 yıl bankada kalma sözü verdikleri takdirde ödeme yapacaklarını belirtti. Maaş oranına göre yapılan bu ödeme maaş tutarına göre farklılık göstermektedir. Bu kapsamda emekli maaşını taşıyan müşterilere:


Maaşı eğer 10 bin TL’ye kadar ise 6250 TL,
10 bin TL ile 15 Bin TL arasındaysa 10 bin TL,
15 bin TL ile 20 Bin TL arasındaysa 12.500 TL,
20 bin TL ve üzerindeyse 15 bin TL emekli promosyonu verilecektir.

Verilecek olan promosyona ek olarak ayrıca otomatik ödeme talimatı veren müşterilere ek 3 bin TL ödeme yapılacaktır. Yapılacak olan ödemeden faydalanmak için mutlaka otomatik ödeme talimatı vermeniz şarttır. Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içinde promosyon tutarı da aynı kalacaktır.
ING Bank tarafından sunulan kampanya bununla sınırlı değil. Ayrıca ING Bank tarafından sunulan 10 bin TL krediden faydalanarak gelir elde edebilirsiniz. Bu da eklenince bir ay içerisinde hesabınıza yatırılacak olan para 28 bin TL’yi bulacaktır. Tüm bu imkanlardan faydalanmak için maaşınızı ING bank’a taşımalı ve 3 yıl bankada kalma sözü vermelisiniz.

Ekonomi Haberleri