Emeklilere 2 Ödeme Birden! 18.000 TL Müjdesi Geldi

Temmuz ayında sağlanacak olan emekli maaş ödemelerine dair araştırmalar sürerken, promosyonlar da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Temmuz ayının ilk günlerinde milyonlarca emeklinin maaşına zam yapılmasının ardından tahsis numarasının son rakamına göre SSK ve Bağkur emeklilerine 17-28 Temmuz tarihleri arasında zamlı maaş ödemeleri aktarılacak. Söz konusu maaş ödemelerine ilişkin gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, emekli maaşına ek getiri sağlamak isteyenler de bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu durumda, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaşı aralıklarına göre sunulacak promosyonlar belli oldu.

Emekli Promosyonları Ne Kadar?

Temmuz ayında emekli maaşlarının zamlanmasının ardından temmuz veya ağustos ayında promosyon ödemelerinde artış oluşabilir ancak temmuz, ağustos ayındaki promosyonlar öncesinde haziran ayının son günündeki güncel promosyon tutarları merak ediliyor. 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan promosyon fırsatlarına ilişkin bankalar haziran ayının ilk günlerinde bilgilendirmede bulunmuşlardı. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere haziran ayının son günlerinde maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar bankadan bankaya değişkenlik göstermekte birlikte 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Güncel promosyonlara erişmek isteyenler de bankaların resmi internet sitelerinde bulunan promosyon sayfalarını inceleyebilirler.

Medya Haberleri