Emeklilere 5000 TL Ödeme Başladı! Saat 19.30’da Açıklandı

Ülke genelindeki farklı belediyeler temmuz ayının ortalarında emeklilere sağlanan destek ödemelerine ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda Üsküdar Belediyesi emeklilere 5000 TL tutarında pazar alışverişi desteği sağlanacağını belirtmişti. Söz konusu destek için başvuruların yapılmasının ardından ödemelerin ne zaman gerçekleşeceği merak edilirken, Üsküdar Belediyesi ödemelerin bugün itibariyle başladığını duyurdu. Ödemelerin başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Üsküdar Belediyesi de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu.

Emeklilere 5000 TL Pazar Desteği

Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 5000 TL’lik pazar alışverişi desteği bugün itibariyle başladı. Söz konusu desteğin detaylarına ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ‘’Emeklilere 5 bin TL’lik pazar alışverişi desteği bugün başladı. Ekonomik olarak zor günler yaşayan dar gelirli emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verildi. Üsküdar Belediyesi’nin yanı sıra yurt çapındaki farklı belediyeler de emeklilere maddi destekler sağlayabilmek için çeşitli projeler hayata geçiriyorlar. Bu durumda, temmuz ayının son günlerine kadar emeklilere destek olabilmek için projeler sağlandıkça belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalar yapılacak.

Ekonomi Haberleri