Emeklilere Fatura Müjdesi! Tamamen Ücretsiz Oldu!

En düşük emekli maaşının 10 bin lirada kalmasının ardından milyonlarca emekli maaşına zam beklerken, bankalardan da emeklilerin yüzünü güldürecek haberler geliyor. Bu kapsamda, emeklilere faturalarda indirim kararı açıklanıyor. İşte detaylar…

Asgari ücrete ve memur maaşına gelen zam oranının emekliye gelmemesi nedeniyle en düşük emekli maaşı 10 bin lirada kaldı. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde milyonlarca emekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan maaşlara zam müjdesini beklerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüksek enflasyon nedeniyle emekli maaşına zam yapılmayacağını açıklamasının ardından emekliler resmen hayal kırıklığına uğradı.

Bu kapsamda, il ve ilçe belediyelerle bankalar, emeklilerin sırtındaki mali yükü azaltmak için emekliye peş peşe yeni fırsatlar sunmaya başladı. İl ve ilçe belediyeler, emeklilere faturalarda ve toplu taşımada indirim gibi fırsatlar sunarken, bankalar da çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı.

QNB Finansbank ise yeni düzenlediği kampanya kapsamında otomatik fatura talimatı veren müşterilerinin 300 lira’ye kadar ParaPuan kazanabileceğini duyurdu. Buna göre, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartıyla veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 lira olmak üzere, toplamda 300 liraya varan 25 gün geçerli ParaPuan hediye edilecek.

Bu kapsamda, QNB Finansbank’ın söz konusu kampanyasına katılım sağlayan emekli müşteriler de bu kampanyadan yararlanacak ve 300 TL fatura indirimi kazanacak.

QNB FİNANSBANK FATURA KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya 1-31 Mayıs tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli olacak. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamayacak.

Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL olmak üzere, toplamda en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecek.

Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 31 Ekim 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi ve verilen talimatların 29 Kasım 2024 tarihine kadar açık olması gerekecek.

Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacak. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri