Emeklilere Müjde: Su Faturasında Yüzde 50 İndirim!

Emeklilere sağlanacak olan desteklerin detaylarına ilişkin ülke genelindeki farklı belediyeler açıklamalarda bulunurken, ayrıntılar da merak ediliyor.

Emeklilerin maddi yüklerini hafifletebilmek için haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi çeşitli projeler hayata geçiriliyor. Bu çerçevede, ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar belediyelerin güncel destek programlarını yakından takip ederken, belediyeler de resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de emeklilere su faturasında yüzde 50 indirim ve belediye ait EYOF sosyal tesislerinde yüzde 20 indirim uygulamasının hayata geçirileceğini duyurdu. Destek programının başlamasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ahmet Metin Genç detaylı bilgi verdi.

Emeklilere İndirim Desteği

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in açıklamasına göre emeklilere su faturalarında yüzde 50 indirim ve EYOF sosyal tesislerinde yüzde 20 indirim sunulacak. Söz konusu desteğin netlik kazanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Genç:

‘’Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı 2024 Emekliler Yılı” desteğine Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak biz de ses veriyoruz… Emeklilerimize su faturasında %50 indirimden sonra EYOF Sosyal Tesislerimizde %20 indirimimiz hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Emekli Destekleri 2024 Haziran

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç su faturasındaki ve sosyal tesislerdeki indirimin detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan emekliler de güncel destek programlarını yakından takip ediyorlar. Emeklilere destek olabilmek ve maddi yüklerini hafifletebilmek için yeni açıklamalar gelmeye devam ederken söz konusu desteklere erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler de belediyelerin resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri