Emeklilerin Cebi Dolacak! Zamlı Maaşa Ek 18.000 TL Daha Verilecek

Emekli maaş zammının belli olmasının ardından farklı ödemelere dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşları haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklamasının ardından yüzde 24,73, memur ve memur emeklisinin maaşları yüzde 19,31 oranında zamlandı. Söz konusu maaş zamlarının belli olmasının ardından zamlı maaşların yanı sıra promosyon ödemeleri de merak konusu oldu. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere temmuz ayında maaş aralıklarına göre ne kadar promosyon sunulduğu ve söz konusu promosyon ödemelerinde değişiklikler olup olmayacağı merak ediliyor.

Emekli Promosyonları 2024 Temmuz

7 Temmuz itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL seviyesine kadar promosyon sunulacak. Söz konusu promosyonlar maaş tutarına göre değişkenlik gösterebildiği için bankalar arasındaki güncel promosyonlara ve ek fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarını ziyaret edebilirler.

Emekli Promosyonlarına Zam Gelecek Mi?

Temmuz ayında emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, milyonlarca emeklinin maaşının zamlanmasının ardından promosyon ödemelerinde değişiklikler olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Mart ayının son günlerine doğru kamu bankaları emekli promosyonlarını yükseltmişti. Söz konusu artış neticesinde kamu bankalarında promosyonlar 12.000 TL seviyesine kadar çıkarken, özel bankalar da promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar yükseltmişlerdi. Bu çerçevede, maaş zamlarının belli olmasının ardından promosyonlarda artış olup olmayacağı da merak ediliyor. Emekli maaş zammının belli olmasının ardından promosyon ödemelerinde artış olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ağustos ayının ilk günlerinde promosyon ödemelerinde değişikliğe gidilmesi halinde bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile kamuoyu bilgilendirilebilir, güncel promosyon tutarlarına ilişkin açıklamalar yapılabilir.

Ekonomi Haberleri