EMİR MUSA BEYDİLİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Demokratik Sol Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Emir Musa Beydili karamaninsesi.comu ziyarette bulundu.
DSP Karaman Milletvekili Aday Adayı Emir Musa Beydili yeni büromuzu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Karamaninsesi.com sahibi Hüseyin Ölger’e de  çalışmalarında başarılar diledi.
12 Haziran’da ki seçimler için yola çıktığını belirten Emir Musa Beydili, “Ülkeme ve Karaman’a hizmet etmek için DSP Milletvekili aday adayı oldum inşallah bizler için hayırlı olur. Demokratik Sol Parti’nin sosyal demokratların adresi olduğunu belirterek, hangi siyasi görüş olursa olsun herkes ülkeye hizmet etmek için yola çıkar. Söylemler ve vaatler bu şekildedir. Yalnız ben burada şunu söylemek istiyorum. Karaman’a Karaman’lı biri şart dışarıda ısmarlama ile halkın vekili olmaz. Biz Karaman’ın evladı olarak buranın sorunlarını sadece bilmek değil bizatihi yaşayan insanlarız. Eğer Genel Merkezimiz Karaman’da Milletvekili olmam için onay verirse biz bunları öncelikle seçim saffında halkımıza detayıyla anlatacağız.” Dedi.
 
Ziyaretinden dolayı DSP Milletvekili Aday Adayı Emir Musa Beydili’ye teşekkür eden haber sitemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Demokratik Sol Parti’nin yıllardır bu ülkeye gerek iktidarda gerekse muhalefette hizmetleri olduğunu ve DSP’nin bu ülkenin bir gerçeği olduğunu söyleyerek, Emir Musa Beydili’ye aday adayı çalışmalarında başarılar diledi.
 
 

Siyaset Haberleri