Evinize Fatura Geliyorsa Bakın! 300 TL ParaPuan Alabilirsiniz

Otomatik fatura ödemesi talimatı vermeyi düşünen kişiler haziran ayında da bankaların güncel fırsatlarını yakından takip ediyorlar.

Otomatik fatura ödemesi talimatları kampanyaları ile ilgili bankalar geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, verilecek olan talimatlar neticesinde sağlanacak olan puanlar merak edilirken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile açıklamalar yapıyorlar. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan ve toplamda 300 TL'ye varan Parapuan elde edilen kampanyanın ayrıntıları belli oldu.

QNB Finansbank Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

QNB Finansbank geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da otomatik fatura ödeme talimatları kampanyalarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda 1 Haziran tarihinde başlayan 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde QNB Finansbank vadesiz hesabı üzerinden veya Cardfinans ve QNB First logolu kredi kartı ile her yeni otomatik fatura talimatı verilmesi çerçevesinde 100 TL olmak üzere toplamda 300 TL'ye varan 25 gün geçerli Parapuan elde edilebilecek. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin QNB Finansbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre kredi kartından ödül kazanmak için talimat verilen faturanın 29 Kasım 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekiyor ayrıca verilen talimatların 31 Aralık 2024 tarihine kadar açık olması gerekecek.

QNB Finansbank Haziran 2024 Kampanyaları

Haziranın son gününe kadar devam edecek olan otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası çerçevesinde QNB Finansbank 300 TL Parapara sunarken, QNB Finansbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışveriş neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Parapuanları merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin QNB Finansbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfası ziyaret edilebilir.

Ekonomi Haberleri