Fatih Terimʹe Interʹden teklif

Calciomercato sitesi, Lacivert-Siyahlı kulübün sahibi Moratti’nin G.Saray’ın hocasına teklifte bulunduğunu yazdı.

 İtalyaʹnın önde gelen spor sitelerinden calciomercato.com, Galatasarayʹın teknik direktörü Fatih Terimʹin İnterʹin sahibi Massimo Morattiʹnin yeni sezon için Terimʹe teklifte bulunduğu ve yıllık 3.5 milyon euro önerdiğini yazdı.

MORATTi DEVRİMİ FATİH TERİM İLE GERÇEKLEŞTİRECEK

İtalyan sitesinde Gianluca Minchiotti imzalı yayınlanan haberde, Morattiʹnin Lacivert - Siyahlı takımda yapmayı düşündüğü devrimi Fatih Terimʹle gerçekleştirmeyi planladığı belirtildi. Moratti ile bire bir görüşen Terimʹin de, İtalyan kulübüne prensip olarak "Evet" dediği ancak iki tarafın Spor Toto Süper Ligʹin bitmesini beklediği kaydedildi. Buna rağmen İnterʹin sahibinin dedikoduya mahal vermemek için bir an önce açıklama yapmak istediği ifade ediliyor.

İNTERʹİN GELECEK SEZON PLANI

Calciomercato, Mourinho ve Mancini gibi karakterini sahaya yansıtan bir teknik direktör arayan Massimo Morattiʹnin Benitez, Leonardo, Ranieri ve Gasperini gibi İnterʹi tehlikeli bir döngüye sürükleyen hocalardan kaçındığı ve Fatih Terimʹde karar verildiği  dikkat çekti. Site ayrıca Morattiʹnin genç yıldızlar ve deneyimleriyle güven veren futbolcuları bir araya getirip, İnterʹi gelecek sezon kimsenin eleştiremeyeceği bir noktaya getirmek istediğine yer verdi.

Spor Haberleri