FEN LİSESİNDEN BAŞKAN UĞURLU YA ZİYARET

Karaman Milli Piyango Fen Lisesi Okulu Öğretmen ve Öğrencileri Belediye Başkanı Kâmil Uğurluyu makamında ziyaret etti.
Okul Müdürü Mesut Okur ve Biyoloji Öğretmeni Mehmet Emin Eren önderliğinde lise son sınıf öğrencilerinin hazır bulunduğu ziyarete Seramik Sanatçısı İbrahim Şahin de eşlik etti.
 
            Okul Müdürü Mesut Okur, Fen Lisesine Belediye Otobüslerinin tahsis edilmesinden dolayı teşekkür ederek okullarındaki bir takım eksiklikleri dile getirdi.
Biyoloji Öğretmeni Mehmet Emin Eren’de, öğrenciler ile birlikte hazırladıkları “Atatürk’ün Gençleri Atatürk’ün Ata Yurdunda Buluşuyor” projesi hakkında Başkan Uğurlu’ya bilgiler verdi.
 
            Belediye Başkanı Uğurlu’da, Belediye olarak her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını yineleyerek geliştirilen projeye de destek olabileceklerini belirtti. Projenin amatör olarak değil de profesyonel olarak işlenmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Uğurlu: “Projeniz beni çok heyecanlandırdı. Bu proje ilgili kaynaklar ve destekler bulunarak daha da ileriye götürülmeli ve hatta bir takım ulusal reklamlarla duyurulup Karaman’ın tanıtımına katkı sağlamalı. Ben projenizi çok beğendim. Okulunuzu tebrik ediyor, bu konuda üzerimize düşen görevi her zaman yerine getireceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.
 
            Ziyaretin sonunda Seramik Sanatçısı İbrahim Şahin, kendi yaptığı seramik eserleri Başkan Uğurlu’ya sundu ve bir çalışmasını hediye etti.
 
 

Eğitim Haberleri