Garanti BBVA Hesabı Olana 3000 TL Bonus Veriliyor!

Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile birlikte ağustos ayının sonuna kadar devam edecek olan 3000 TL bonus fırsatının detayları belli oldu.

17 Ağustos itibariyle Garanti BBVA müşterileri yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ederken, Garanti BBVA da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, 24 Ocak tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Garanti BBVA hesabı olan kişiler toplamda 3000 TL bonus elde edebilirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı.

Garanti BBVA Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti BBVA’nın 24 Ocak tarihinde başlattığı ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Garanti BBVA’dan yakınlarını mobilden müşteri olmaya davet eden kişiler 300 TL bonus kazanabilecekler. Her müşteri olan kişi için 300 TL olmak üzere toplam 3000 TL'ye varan bonus elde edilebilirken, Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre davet edilen kişinin müşteri olduktan sonra yakınlarını davet etmesi durumunda da 3000 TL'ye varan bonus kazanılabilecek. Söz konusu fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin 18 yaş üzerinde olması gerekirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre en fazla 3000 TL'ye varan bonus elde edilebilecek.

Garanti BBVA Kampanyaları 2024 Ağustos

Garanti BBVA ağustos ayı boyunca geçerli olacak olan 3000 TL'ye varan bonus sunulan yakını davet et fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan bonusları ve indirimleri merak ediyorlar. Ağustos ayında da Garanti BBVA güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, güncel fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Ağustos ayı boyunca yeni fırsatlar hayatta geçirildikçe de açıklamalar yapılacak.

Ekonomi Haberleri