Getir’de 400 TL İNDİRİM! Yarın Sona Erecek Hemen Bakın

Getir’de geçerli 400 TL indirim fırsatının duyurulmasının ardından kampanyanın detayları merak konusu oldu.

Getir uygulaması üzerinden farklı kategorideki pek çok ürün sipariş edilebilirken, güncel fırsatlar da yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, Getir’de geçerli olan 400 TL indirim kampanyası haziran ayının son günlerinde duyuruldu. 28 Haziran tarihinde başlayan ve 12 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 400 TL indirim elde edilebilirken, kampanyanın detayları merak ediliyor. Akbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile Getir'de geçerli 400 TL indirim fırsatı ile ilgili bilgi verdi.

Getir İndirim Kampanyası

Akbank'ın 28 Haziran tarihinde başlattığı ve 12 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde 1047GETIR davet kodu ile Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 400 TL değerinde Getir indirim kodu elde edebilecekler. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Akbank'ın resmi internet sitesinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsat çerçevesinde elde edilen 400 TL değerinde Getir indirim kodu sadece www.getir.com web sitesinde ve Getir mobil satış kanalından yapılacak en az 400 TL’lik harcamalarda geçerli olacak. Fırsattan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar ve davet kodunu kullananlar yararlanabilecekler.

Akbank Temmuz 2024 Güncel Kampanyalar

Akbank yarına kadar devam edecek olan Getir’de geçerli 400 TL indirim fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de temmuz ayının ortalarına doğru yaklaşırken farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi temmuz ayında da Akbank güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde de yeni fırsatlar hayata geçirildikçe Akbank bilgi verecek.

Ekonomi Haberleri