Gıda Ürünlerinde Bayram İndirimi! Haziran Ayı Boyunca Devam Edecek!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını araştırırken, gıdadaki fahiş fiyatlardan da şikayet ediyor. Garanti BBVA da bu kapsamda bir kampanya düzenleyerek market alışverişlerinde 600 TL bonus vereceğini açıkladı. İşte detayla

Türkiye’de son yıllarda derinleşen ekonomik kriz nedeniyle döviz kurundaki artış, TL’deki değer kaybı ve yüksek enflasyon devam ediyor. Enflasyondaki rekor artış, en çok gıda fiyatlarını etkilerken, vatandaşlar da gıda fiyatları nedeniyle alışveriş yapmakta zorlanıyor.

Garanti BBVA da bu kapsamda yeni bir kampanya düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başardı. Market alışverişlerinde 600 TL’ye varan bonus hediye edeceğini duyuran Garanti BBVA, bu kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Buna göre, markette Bonus üye işyerlerinden yapılacak ilk bin lira ve üzeri alışverişten sonraki her bin lira ve üzeri alışverişe 40 lira, toplamda 320 lira bonus; GarantiPay ile ekstra 35 lira ve toplamda ise 600 lira bonus hediye edilecek.

GARANTİ BBVA 600 TL BONUS KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri en fazla 600 TL bonus kazanabilecek. Fiziki ve Sanal POS'tan yapılan harcamalar bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler kampanya kapsamında yer alacak.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecek. Market sektöründe gıda dışı harcamalar, düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri, FastPay ile yapılan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler, Bonus Business ve Easy kartlar kampanya kapsamında yer almayacak.

Ayrıca, kullanılmayan bonuslar 4 Ağustos tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri