HAS PARTİ DİVAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Has Parti İl Divan Toplantısını dün yaptı
Halkın Sesi Partisi Karaman İl teşkilatı Aralık ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi. Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Abidin Çağlayan Has Parti’nin Yeni Bir Siyaset ve Yeni Bir Üslup kullandığını belirterek Siyasette çok farklı bir hareket olacağını belirtti.
 
katılan HAS Parti Genel Merkez Karaman İl Sorumluları ve Genel İdare Kurulu üyeleri Eski Kırıkkale milletvekili Kemal ALBAYRAK ve Eski Halter Federasyonu Başkanı Kenan NOHUT’un da katıldığı Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Abidin Çağlayan, Toplantının basına açık konuşmasında şunları söyledi;
            Saygıdeğer; İl Sorumlumuz teşkilat mensubu kardeşlerim, muhterem misafirlerimiz, kıymetli Karaman’lı hemşerilerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri;
Has Parti Karaman İl Teşkilatı Aralık-Ocak ay’ı çalışmalarımızın değerlendirildiği Aylık İl Divan Toplantımıza, en kalbi duygularımla hoş geldiniz diyor, toplantımızın Ülkemize, Karaman’ımıza ve Partimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.
Halkın Sesi Partisi 01 Kasım 2010 tarihinde kuruldu. Çok kısa bir süre sonra ilk büyük kongresini 28 Kasım Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonuʹnda gerçekleştirdi. Büyük Kongremizin yapıldığı 28 Kasım 2010 tarihi itibariyle 47 İlde kuruluş işlemlerimiz kanunun aradığı şartlarda gerçekleşmiş olup, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçime katılma hakkımız Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtları ile de kesinleşmiştir.
Seçimlerde en iyi sonucu alabilmek için eksikliklerimizin giderilmesi ve kurulmamış ilçe ve belde teşkilatlarımızın en kısa zamanda kurulması için tüm teşkilatlarımız canla başla, gece gündüz çalışmakta kapı kapı dolaşmaktadır.
 
Has Parti 28 gün gibi kısa bir sürede tüm teşkilatlanmasını tamamlamış ve büyük kongresini yaparak seçimlere hazır duruma gelmiştir. Türkiye siyasetinde bu bir ilktir. Has Parti halkın ihtiyaçlarına cevap verdiği için bu kadar kısa süre içerisinde kurulmuştur. Çünkü biz halkın içinde bulunan büyük tutkuyu sadece ete kemiğe büründürdük, hayata geçirdik.
Siyaset bir emanet, bir vekâlet ve sadece halkın temsilidir. Has Parti tüm Türkiyeʹnin sesidir. Biz siyaseti halkı yönetmek olarak değil, halkın sesini yönetime taşımak olarak görüyoruz. Hatta Has Parti sadece Türkiyeʹnin değil bütün dünyanın mazlumlarının, ezilmişlerinin unutulmuşlarının partisidir. Bizim siyasetimizi diğerlerinden ayıran en büyük özellik, üslubumuz, tarzımız ve muhtevamızın farklı olmasıdır.
 
Halkın Sesi Partisi, Türkiye’de yeni bir siyaset sayfası açmış, yeni bir yürüyüş başlatmıştır.
Şimdi; yeni söz, yeni siyaset, yeni üslup zamanıdır. Has Parti, halkı kutuplaştıran, gerginleştiren, ötekileştiren bir üslup yerine; birleştirici, bütünleştirici, çözüm üreten bir üslupla siyaset yapacaktır.
İnsanı köleleştiren, bencilleştiren değerler yerine; paylaşmayı, dayanışmayı, üretimi esas alan bir anlayışla siyaset yapacaktır. Milleti beğenmeyen, bir şey anlamaz zanneden bürokratik oligarşinin egemenliği yerine, kayıtsız şartsız millet egemenliğini esas alacaktır.
Toplumsal ahlakı, sistem ahlakını yeniden inşa edeceğiz. Biz halkın vekâletini kutsal bileceğiz ve siyaseti bir göz boyama aracı olarak görmeyeceğiz; seçmeni sırtı sıvazlanıp oyu alınacak bir iktidar aracı, yani, hazreti oy olarak değil, en iyisine layık hazreti insan olarak bileceğiz.
Her alanda, Adaleti tesis edeceğiz. İnsanların işsiz ve yoksul bırakılarak yardıma muhtaç hale getirildiği, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan, güçlü olanın ayakta kaldığı, küçük balıkların büyük balıklar tarafından yutulduğu zalim sömürü düzenine son vereceğiz.
Siyaseti, gençlere, kadınlara, köylülere, üreticilere, yani halka açık hale getirecek; millete kapalı, gizli ve derin alan bırakmayacağız. Biz hiçbir zaman inanmadığımızı söylemeyeceğiz; sözümüzü eğip bükmeyeceğiz, muhalefetimiz yapıcı, iktidarımız muktedir olacaktır.
 
HAS PARTİ İKTİDARINDA; Herkesin hür ve eşit yurttaş olduğu, devletin kimseye yaşam biçimi dayatmadığı, herkesin istediği ve inandığı gibi yaşadığı, düşüncesini korkmadan ifade edebildiği, ülkenin zenginliklerinin hakça paylaşıldığı esenlik dolu bir ülkemiz olacak.
Çünkü biz;
Karunlaşmayacağız; kamu kaynaklarını yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz.
Firavunlaşmayacağız; adaletten, merhametten, haktan yana olacağız.
Belamlaşmayacağız; özü sözü doğru olup, inancımızı istismar etmeyecek ve ettirmeyeceğiz.
Milletimizin duası, Allah’ın rızası amacımız olacaktır.
 
                        Bu duygu ve düşüncelerle hepinize teşekkürler ediyor saygılar sunuyorum.
 

Siyaset Haberleri