Honda City’de 120.000 TL İndirim Yapıldı! İşte 2024 Haziran Fiyatı

Honda haziran ayına da güncel otomobil fiyatlarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden listeler yayınlarken, güncel fiyatlara dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Haziran ayının ortalarında firmalar resmi internet siteleri üzerinden güncel otomobil fiyatlarına ve kampanyalarına dair bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, araç almayı düşünen vatandaşlar güncel fiyat listelerini ve kampanyalı satış fiyatlarını merak ederken, Honda da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı liste ile birlikte Civic modelinin tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Honda Civic Fiyat Listesi 2024 Haziran

18 Haziran tarihinde Honda'nın resmi internet sitesinde yer alan listeye göre Civic modelinin tavsiye edilen kampanya fiyat listeleri Elegance+’da 1.783.000 TL olurken, Executive+’da ise 1.873.000 TL olarak belirlendi. Tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatları da açıklandı. Elegance+’da tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı 1.715.000 TL, Executive+’da tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı ise 1.753.000 TL oldu. Böylece Executive+’da kampanyalı satış fiyatı ile birlikte 120.000 TL’lik indirim hayata geçirilmiş oldu.

Taşıt Kredisi Haziran 2024 Faiz Oranları

Honda resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeyle Civic modelindeki fırsata ilişkin bilgilendirmede bulunurken, araç almayı düşünen vatandaşlar da firmaların fiyat listelerini ve kampanyalarını yakından takip ediyorlar. Firmaların fiyat listelerinin yanı sıra, bankaların taşıt kredisi faiz oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Taşıt kredisi faiz oranları vade süresine ve kredi tutarına göre değişkenlik gösterebilirken, söz konusu oranlara erişmek ve hesaplamalar gerçekleştirmek isteyen kişiler de bankaları resmi internet sitelerinde bulunan taşıt kredisi sayfalarını ziyaret edebilirler.

Gündem Haberleri