ING’den Emekliye 18 Bin TL Promosyon Müjdesi! Başvuranlar Bayramdan Önce Alacak!

ING Bank, milyonlarca emekliye müjdeli bir haber vererek toplam 18 bin TL’ye kadar emekli promosyonu vereceğini duyurdu. İşte ING’nin promosyon ödeme detayları…

En düşük emekli maaşının 10 bin TL’de kalmasının ardından milyonlar emekli bir yandan hükümetten yeni zam talep ederken, bir yandan da en yüksek emekli promosyonunu hangi bankanın verdiğini araştırıyor. Aynı zamanda, bankalar da bünyelerine daha fazla müşteri çekmek için en yüksek promosyon ödemesi konusunda resmen birbirleriyle yarışıyor.

Bu kapsamda, ING Bank da emekli maaşını taşıyan emeklilere 18 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Buna göre,

1 aylık toplam gelir/aylık tutarı,

10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar ise 6 bin 250 lira,

10 bin lira - 15 bin lira (15 bin lira hariç) arası ise 10 bin lira,

15 bin lira - 20 bin lira (20 bin lira hariç) arası ise 12 bin 500 lira,

20 bin lira ve üzeri ise 15 bin lira nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Aynı zamanda, emekliler otomatik fatura talimatına 3 bin liraya varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18 bin liraya varan promosyon ödemesi almış olacak.

ING 18 BİN TL PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya, 1 Haziran 2024 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerli olacak. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Nakit promosyon başvuru işlemleri Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilecek.

ING’den birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacak ve tek bir promosyon ödemesi yapılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri