İş Bankası, Akbank, Garanti, Denizbank, ING ve Enpara’dan 30 Bin TL’ye Kadar Bayram Yardımı 2024!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala nakde ihtiyacı olan vatandaşlar, bu ihtiyacının gidermenin yollarını ararken, toplam 6 bankadan 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi müjdesi geldi. İşte detaylar…

16 Haziran’da başlayacak Kurban Bayramı’na az bir süre kala başta kurbanlık olmak üzere diğer ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar nakde ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle, bankalar da 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı sunuyor. Peki, hangi banka, ne kadar kredi veriyor? İşte cevabı…

BANKA BANKA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI

Garanti BBVA 31 Mayıs’a kadar 10 bin liralık yüzde 0 faizli kredi kampanyasına devam ediyor. Kampanyaya katılacak müşteriler için geri ödeme tablosu şu şekilde:

Kredi tutarı: 10 bin lira

Kredi vadesi: 6 ay

Kredi faizi: yüzde 0

Kredi aylık taksit tutarı: 1.666 lira

ING Bank yüzde faizsiz 5 bin liraya kadar ihtiyaç kredi kampanyasını başlattı. Turuncu ekstra programına katılan ING müşteriler, avantajlı kredi teklifinden yararlanabilecek. ING Bank'ın faizsiz 5 bin lira kredisi geri ödeme tablosu şöyle:

Kredi tutarı: 5 bin lira

Kredi faizi: yüzde 0

Kredi vadesi: 36 ay

Kredi aylık taksit tutarı 282,58 lira

İş Bankası 31 Mayıs’a kadar müşterisi olan İşCeplilere özel 25 bin liraya varan faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyasını sürdürüyor. Her müşteri, kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilecek. İş Bankası 25 bin lira faizsiz nakit avansın geri ödeme tablosu şöyle:

Avans tutarı: 25 bin lira

Vade süresi: 3 ay

Aylık taksit tutarı: 833 lira

Öte yandan, Akbank yüzde 0 faizli taksitli geri ödeme ile 20 bin lira kredi imkânı verirken, QNB Finansbank da yeni gelen müşterilerine 30 bin lira faizsiz kredi olanağı tanıyor.

Enpara ATM'den 10 bin lira, banka içinden ise 20 bin lira faizsiz kredi fırsatı veriyor. Son olarak, Denizbank da 25 bin lira faizsiz kredi fırsatı sanıyor.

Ekonomi Haberleri